Άρθρα

Το μέλλον του εμπορίου είναι ηλεκτρονικό

9k=

Το μέλλον του εμπορίου είναι ηλεκτρονικό

Λαμπρό μέλλον έχει το ηλεκτρονικό εμπόριο και στη χώρα μας, παρότι ακόμα οι ηλεκτρονικές αγορές στην Ελλάδα δεν έχουν φτάσει στα επίπεδα άλλων χωρών της δυτικής Ευρώπης. Εντούτοις, τα αποτελέσματα που καταγράφουν οι πρωτοπόροι της συγκεκριμένης αγοράς πείθουν και τους πλέον δύσπιστους ότι το εμπόριο του μέλλοντος είναι σαφώς πολύ διαφορετικό από αυτό που γνωρίζαμε έως σήμερα.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο εισέρχεται πλέον σε φάση ωριμότητας και στη χώρα μας, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα διεπιστημονικής έρευνας που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σε δύο χρόνια τετραπλασιάστηκαν οι χρήστες

Από τα στοιχεία πρόσφατης έρευνας προκύπτει ότι 620.000 Έλληνες κάνουν συστηματικές αγορές από το Ιnternet και κατά μέσο όρο το τελευταίο εξάμηνο έκαναν 6 αγορές συνολικής αξίας περίπου 550 ευρώ, όπως ανέφερε σε σχετική ημερίδα η πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Focus Bari κ. Ξένια Κούρτογλου. Μάλιστα, οι ρυθμοί ανάπτυξης του ηλεκτρονικού εμπορίου είναι εντυπωσιακοί με τους χρήστες να τετραπλασιάζονται σε δύο μόνο χρόνια καθώς μόλις το 2006 on line αγορές δήλωναν ότι έκαναν 185.000 άτομα. Ο ρυθμός ανάπτυξης της συγκεκριμένης αγοράς αναμένεται ότι θα συνεχίσει να κινείται εξίσου εντυπωσιακά τα επόμενα χρόνια.

Αγαπητοί μας πελάτες, η επιχείρησή μας, Webpaper.gr, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής ποιότητας στο χώρο. Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Ευχαριστούμε πολύ που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας.